Contact

“de Waterjuffer”
Uterwei 1
9284 XL Augustinusga
Industrie terrein Blauwverlaat
(let op neem wel de nieuwe afslag zie bruine borden van de Waterjuffer)

Tel: 0512-352314  bgg: 06-12942621
Email: info@vijvertuindewaterjuffer.nl

Openingstijden tuin: van april t/m september ma. wo. en vr. middags van 13.00 tot 18.00 uur. en zat. van 10.00 tot 18.00 uur. Verder op afspraak en als de Friese vlag uit hangt. Entree tuin is €3,50 dit is incl. koffie/thee, en koffie/thee met appel gebak  €5,25

Openingstijden winkel zijn gelijk aan tuin seizoen.

Het winkeltje is na het seizoen  alle zaterdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Maar op afspraak zijn wij er ook op andere dagen.

 U kunt bij ons pinnen.


Grotere kaart weergeven

7 gedachten over “Contact

 1. Kunt u de leverancier benaderen om ook andere weidevogels zoals de grutto, kievit, snip, scholekster te vervaardigen? Niet al te groot zodat de prijs onder honderd euro blijft. Ik ben er zeker van dat er veel interesse voor is.

 2. Beste mevrouw,
  Al weer een aantal jaren geleden heb ik een bestelling bij u gedaan. Die heb ik toen in goede orde mogen ontvangen. Net als toen, betaal ik nooit met Ideal. Zou het op een andere manier mogen? Ik zou in ieder geval de bronzen wandtak, groen, met twee vogeltjes willen hebben. ( nr. 122 )

 3. Hallo beste mensen van de Waterjuffer
  In juni heb ik bestelling bij jullie gedaan van 3 bronzen merels, ze waren schitterend en zijn op het graf van mijn onlangs overleden man geplaatst door de grafsteenmedewerker die hier speciale lijm voor had.
  Ze hebben 3 wkn erop gestaan en zijn helaas nu al gestolen, zo geliefd zijn Uw beeldjes!!! Ze waren prachtig maar het was “ons” niet gegund
  Jammer hoop toch ooit eens Uw zaak te bezoeken, groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *